You are here:: The News KBK MORNAR NASTAVLJA S DOBRIM REZULTATIMA I U K-1
 
 

KBK MORNAR NASTAVLJA S DOBRIM REZULTATIMA I U K-1

E-mail Ispis PDF

logo savezaProšle nedjelje ( 07.04.2013. ) borci našeg kluba nastupili su u Poreču gdje se održavalo državno prvenstvo u disciplinama K-1 i Kick Light za juniore i seniore te nakon odličnih rezultata na ranijim prvenstvima u Full Contactu i ovdje ostvarili zapažene rezultate. U ring su ulazili juniori Luka Lozo (-63,5 kg) , Tomislav Dadić (-67 kg) i Marko Milun (-86 kg) te seniori i seniorke Mate Grčić (-71 kg), Davor Dadić (-75 kg), Tomislav Čikotić (+91 kg), Antonela Begonja (-60 kg), Helena Jurišić (-70 kg) i Ana Bajić (+70 kg). Na tatamiju su nastupile juniorke Antonela Tomašević (-70 kg) i Lucija Bilobrk (+70 kg).

Ukupno je osvojeno 11 medalja i to 6 zlatnih, 2 srebrene i 3 brončane medalje.

Luka Lozo nastavio je svoju dominaciju u juniorskim vodama deklasiravši u finalnoj borbi protivnika iz Vodnjana. Borba se održala na večernjoj priredbi i završila je prekidom u drugoj rundi.

Tomislav Dadić odradio je dvije borbe u ringu. Prvu je Tomislav okončao nokautom u drugoj rundi dok je u drugoj, finalnoj, sudačkom odlukom poražen pa je tako ostao na srebrnoj medalji.

Treći naš junior, državni prvak u Full Contactu Marko Milun, osvojio je brončanu medalju.

U prvim seniorskim nastupima Mate Grčić i Davor Dadić pokazali su da se u budućnosti na njih itekako treba računati. Svojim hrabrim pristupom i načinom borbe u dvije vjerojatno najkvalitetnije težinske kategorije iznenadili su sve prisutne.

Mate Grčić pobijedio je dvije borbe do finala u kojem je sudačkom odlukom poražen od iskusnog Tihomira Vranjića. U najbrojnijoj kategoriji Davor Dadić je već u četvrtfinalnoj borbi pokazao svoj veliki talent potpuno deklasiravši Antuna Viličića te je u polufinalnoj, više nego ravnopravnoj borbi izgubio od istarskog borca Manuela Smoljana.

Nakon prvog mjesta u Full Contactu Tomislav Čikotić ponovio je isti uspjeh i u K-1. U tri borbe Tomo je pomeo konkurenciju stoga ne čudi kako se Tomu s pravom smatra jednim od najtalentiranijih hrvatskih superteškaša.

Antonela Begonja poražena je u polufinalnoj borbi te je ostala na brončanoj medalji.

U jednoj od najboljih borbi večernje priredbe Helena Jurišić je u finalnoj borbi pobijedila Mariju Mikolčević iz zagrebačkog Spartan Gym-a. Sijevali su udarci na sve strane, publika je bila na nogama, a Helenina želja za pobjedom i veliki napredak bili su ovoga puta presudni za pobjedu.

Kao i proteklih godina Ana Bajić osvojila je zlato rutinskom pobjedom u finalu.

Na tatamiju su naše dvije juniorke imale odličan dan. Antonela Tomašević i Lucija Bilobrk postale su državne prvakinje pobijedivši protivnice iz varaždinske Mladosti.

 U pratnji boraca bili su treneri Dario Jurišić, Milorad Velemir i klubski sudac Ivan Ješić.

 

LUKA LOZO - PRVAK HRVATSKE K 1 - 63,5KG

luka lozo

 

MATE GRČIĆ - VICEPRVAK  HRVATSKE -71KG

 

mate grcic 1

 

TOMISLAV ČIKOTIĆ - PRVAK HRVATSKE +91KG

tomo čikotić

 

HELENA JURIŠIĆ - PRVAKINJA HRVATSKE -70KG

hele u napadu

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci