You are here:: Programi Ultimate fight Novosti iz tiska
 
 

Novosti iz tiska

LUCIJA BILOBRK I ELA FILIPOVI? EUROPSKE PRVAKINJE

E-mail

logo poljska

Mladi ?lanovi našeg kluba uspješno su okon?ali nastup na Europskom prvenstvu održanom prošlog tjedna u Poljskoj.

Lucija Bilobrk postala je europska prvakinja nakon 3 pobjede u uzrastu starijih kadeta u disciplini lightcontact, a isti uspjeh ostvarila je i naša Makaranka Ela Filipovi? u juniorskom uzrastu ( semi contact ), Ela je osvojila i srebrenu medalju u light contatcu pod vodstvom trenera i višestrukog svjetskog prvaka Pere Gazilja.

Ažurirano Četvrtak, 26 Rujan 2013 16:33 Opširnije

E-mail

poster prvenstva

 HELENA JURIŠI? EUROPSKA PRVAKINJA U TAJLANDSKOM BOSKU ( MUAYTHAI ) !!

Hrvatska reprezentacija danas se vratila s Europskog prvenstva u Portugalu (Lisabon, 23-28.07.2013.) gdje je ostvarila izvrstan rezultat osvojivši 1 SENIORSKO ZLATO, 1 seniorsku broncu, 1 seniorsku broncu u B klasi ( od 18 - 21god.), te zlato i srebro u juniorskoj kategoriji do 17god.

 Medalja najve?eg sjaja je svakako seniorsko zlato do kojeg je došla ?lanica splitskog Mornara ( KTB Split) Helena Juriši? u kategoriji -71kg pobijedivši u polufinalnoj borbi Turkinju Yurtsever Aydan prekidom u drugoj rundi i u finalnoj borbi jaku Ruskinju Velichkinu Elenu.

 Helena nakon ovog vrhunskog uspjeha nastavlja intezivne pripreme za Svjetsko prvenstvo u K -1 disciplini koje se održava u Brazilu po?etkom Listopada ove godine.

Ažurirano Utorak, 30 Srpanj 2013 17:10 Opširnije
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi ?lanci