You are here:: Prehrana Općenito Novosti iz Herbalife svijeta FC Schalke 04 - novo sportsko sponzorstvo Herbalife kompanije
 
 

FC Schalke 04 - novo sportsko sponzorstvo Herbalife kompanije

E-mail

rightArrowPonosno objavljujemo najnovije Herbalife sportsko sponzorstvo i partnerstvo sa jednom od najboljih nogometnih ekipa njemačke Bundeslige - FC Schalke 04!

shalkeHerbalife je postao sinonim koji se povezuje s najboljim sportskim timovima svjetske klase te u tom smjeru nastavlja i sa svojim sportskim sponzorstvima. Njemački nogometni klub Schalke 04 zna što je uspjeh - prvak Njemačke sedam puta, četiri puta osvajač nacionalnog kupa, jednom osvajač UEFA-inog kupa prvaka... Trenutno je Schalke 04 favorit za osvajanje Bundeslige u sezoni 2010.

Svake godine od 2001. Schalke 04 se natječe u nekom od međunarodnih kupova prvaka. Drugi je najveći sportski klub u Njemačkoj po broju članova, dok 1.300 klubova obožavatelja diljem svijeta broji oko 150.000 članova. Veltins-Arena, dom
Schalkea 04, rasprodana je već 8 godina non-stop za vrijeme održavanja domaćih utakmica.

U Herbalifeu smo oduševljeni činjenicom da smo partneri takvom fantastičnom povijesno bogatom i uspješnom klubu. Vjerujemo da će im Herbalife proizvodi pomoći u postizanju najboljih rezultata!
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci