You are here:: Prehrana Općenito Novosti iz Herbalife svijeta
 
 

Novosti iz Herbalife svijeta

Novosti Herbalife Sponzorstva 2010

E-mail
Flyer_IFlyer_IIFlyer_III
Ažurirano Subota, 05 Lipanj 2010 15:04

FC Schalke 04 - novo sportsko sponzorstvo Herbalife kompanije

E-mail

rightArrowPonosno objavljujemo najnovije Herbalife sportsko sponzorstvo i partnerstvo sa jednom od najboljih nogometnih ekipa njemačke Bundeslige - FC Schalke 04!

shalkeHerbalife je postao sinonim koji se povezuje s najboljim sportskim timovima svjetske klase te u tom smjeru nastavlja i sa svojim sportskim sponzorstvima. Njemački nogometni klub Schalke 04 zna što je uspjeh - prvak Njemačke sedam puta, četiri puta osvajač nacionalnog kupa, jednom osvajač UEFA-inog kupa prvaka... Trenutno je Schalke 04 favorit za osvajanje Bundeslige u sezoni 2010.

Svake godine od 2001. Schalke 04 se natječe u nekom od međunarodnih kupova prvaka. Drugi je najveći sportski klub u Njemačkoj po broju članova, dok 1.300 klubova obožavatelja diljem svijeta broji oko 150.000 članova. Veltins-Arena, dom
Schalkea 04, rasprodana je već 8 godina non-stop za vrijeme održavanja domaćih utakmica.

U Herbalifeu smo oduševljeni činjenicom da smo partneri takvom fantastičnom povijesno bogatom i uspješnom klubu. Vjerujemo da će im Herbalife proizvodi pomoći u postizanju najboljih rezultata!

Rakitić pod Megathom smršavio 5 kg

E-mail

Rakitic_smrsavio

Ažurirano Utorak, 18 Svibanj 2010 22:52

Nutricionist dr.sc. Ignac Kulier preporuča Herbalife

E-mail
ignackulierPoznati hrvatski nutricionist i tehnolog dr.sc. Ignac Kulier preporuča Herbalife proizvode za skidanje suvišnih kilograma, naglašavajući njihovo prirodno podrijetlo kao osnovnu prednost.
Priznati nutricionist, sa specijalizacijom na području dječje i dojenačke prehrane, smatra kako su Herbalife proizvodi provjerene kvalitete i sigurni za konzumiranje. Naglašava golemo iskustvo kojim stručnjaci i znanstvenici kompanije raspolažu kao i znanstvenu podlogu svih proizvoda. Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača dodataka prehrani, brand Herbalife je cijenjen i prepoznat na tržištu. Također ističe nepostojanje kemijskih sredstava u sastavu proizvoda te preporuča Herbalife za zdravo i uspješno skidanje suvišnih kilograma.
S obzirom da je gubitak kilograma složen proces uvjetovan raznim čimbenicima (genetsko naslijeđe, prehrambene navike, životni stil, hormonski utjecaj...) za dugoročni rezultat potrebno je učiniti više od obične i jednokratne dijete. Ključno je promjeniti prehrambene navike i mršaviti na prirodni način. Pritom trebate voditi računa o unosu kalorija i njihovoj potrošnji. Važno je svakodnevno se baviti nekom tjelesnom aktivnošću (već i brza šetnja od 30 minuta je izvrstan početak) i povećati unos vode. Herbalife program za kontrolu težine napravljen je upravo na tim temeljima.
Dr.sc. Kulier je autor nekoliko desetaka stručnih i znanstvenih radova, napisao je nekoliko knjiga na temu hrane i prehrane i aktivno sudjeluje u radu raznih portala slične tematike. Bivši je znanstveni suradnik Instituta Plive, redovni član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske. Sudjelovao je u radu podgrupe za dodatke prehrani u povjerenstvu za pregovore Republike Hrvatske s Europskom Unijom. Poznat je i van granice Hrvatske.
Ažurirano Utorak, 18 Svibanj 2010 22:46
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci