You are here:: Prehrana Herbalife Ciljana prehrana
 
 

Ciljana prehrana

E-mail

Herbalife ciljana  ishrana Herbalife ciljana prehrana

Naši proizvodi za ciljanu ishranu daju vam potrebnu podršku da biste izgledali i osjećali se najbolje moguće, bez obzira na vašu dob ili način života!
Herbalife vam nudi mnoštvo proizvoda za ciljanu upotrebu.
Korištenjem naših proizvoda za ciljanu ishranu samih ili u kombinaciji sa sustavom za kontrolu težine sastavljenim po vašoj mjeri možete se točno usredotočiti na vaše specifične potrebe. Kako se muškarci i žene razlikuju po ishrani i načinu života, imamo za njih i različite proizvode.
Naš ciljani spektar proizvoda nudi i mnoge proizvode namijenjene rješavanju individualnih potreba, od podrške dobroj probavi do ishrane za sportaše.
Naši proizvodi za ciljanu ishranu mogu se lako prepoznati prema jednostavno vizualnom sustavu označivanja, tako da možete naći upravo ono što tražite.
Sada lako možete naći nutricionističku osnovu koja je najbolja za vas!

Dobar imunitet
Dobar imunitet
Neobično je važno održavati dobrobit svog imunološkog sustava, kako ne biste podlegli prehladama i virusima. Ovi proizvodi će osnažiti vaš imunološki sustav, pa ćete se osjećati sretno i dobro.

Dobrobit žene
Dobrobit žene
Žene svih dobi i u svim fazama života imaju jedinstvene nutricionističke potrebe, a ovi vam proizvodi Herbalife mogu pomoći da se osjećate najbolje moguće.

Dobrobit  muškarca
Dobrobit muškarca
Proizvodi koji će pomoći modernim muškarcima da se suoče sa svakodnevnim potrebama za vitalnošću, učinkom i izdržljivosti.
Dobrobit  srca
Dobrobit srca
Dobrobit srca je neophodna za dug aktivan život. Zaštitite dobrobit svog srca odabirom dodataka prehrani koji su namijenjeni stimuliranju optimalnog funkcioniranja kardiovaskularnog sustava.

Aktivno tijelo
Aktivno tijelo
Bili vi aktivan trkač maratona ili povremeni igrač golfa, kao osobi koja se bavi sportom potrebna vam je najbolja ishrana za najbolje rezultate. Ovi će proizvodi potaknuti bolju apsorpciju nutrijenata i potpomoći popravak i obnovu mišićnog tkiva.


Dobra probava
Dobra probava
Proizvodi namijenjeni pročišćavanju, hranjenju i uravnoteživanju vašeg organizma. Oni mogu pomoći pri probavljanju hrane i eliminaciji otpadnih tvari iz organizma.

Starenje
Starenje
Istraživanja pokazuju da se naše prehrambene potrebe mijenjaju kako starimo. Herbalife vašoj ishrani dodaje nutrijente za dobro općenito zdravstveno stanje kostiju i zglobova i za dodatnu vitalnost.

Vitalnost
Vitalnost
Ponekad možda osjećate da vam je potrebno nešto da vas >podigne<. Ovi će vam proizvodi pomoći da oživite svoje osjete, pa ćete se osjećati osvježenima i punima energije.
* Herbalife proizvodi nisu lijekovi!
* Fotografije proizvoda na ovoj stranici služe samo za ilustraciju!
* Tekstovi na stranici nisu nužno i službeno stajalište Herbalife kompanije!
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci