You are here:: NouriFusion Peeling krema
 
 

NouriFusin - Peeling krema

E-mail
NouriFusin - Peeling krema

peeling_krema

rightArrow Za nježno odstranjivanje suhe kože

Naša se koža sama prirodno ljušti. Mi ustvari svake minute gubimo oko milijun stanica kože. Korištenjem pilinga jednostavno pospješujemo taj proces. Tinejdžerima se koža u potpunosti obnovi svakih 14 dana. Do naše 40. godine taj se proces usporava i traje 30-40 dana, pa naša koža stoga često izgleda suha, pepeljasto siva ili posuta mrljama. Pravilnom primjenom pilinga skraćujemo vrijeme zadržavanja stanica na površini. Čestice u piling kremi odstranjuju suhe, mrtve stanice i otkrivaju mlađe stanice, što našem tenu daje zdraviji i ljepši izgled.

rightArrow Svojstva ključnih sastojaka

Vitamin A - Pomaže u povećanju vlažnosti kože i skida suhe površinske stanice.
Vitamin C - Kao snažan antioksidant vitamin C je ključna komponenta u proizvodnji kolagena. Dokazano je da pomaže u ublažavanju pojave mrlja na koži i potiče prirodne obrambene mehanizme kože.
Vitamin E - Pomaže u održavanju vlažnosti kože - za zdraviju kožu.
Vezani papain - Enzim koji se dobiva iz papaje odstranjuje mrtve i oštećene stanice s površine kože. Kožu čini glatkom i potiče rast novih stanica.rightArrow Nježan piling


Ova nježna piling krema za lice sadrži sjemenke maline i jagode koje odstranjuju odumrlu, grubu, suhu kožu. Kapljice ekstrakta jojobe i pčelinjeg voska omekšavaju i kožu i daju joj sjaj, pa ten postaje čist. Nakon svake primjene osjećat ćete da vam je koža čista, glatka i mekana.


 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci