KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

HELENA JURIŠIĆ EUROPSKA PRVAKINJA U TAJLANDSKOM BOSKU (MUAYTHAI) !!

E-mail Ispis PDF

poster prvenstva

 HELENA JURIŠIĆ EUROPSKA PRVAKINJA U TAJLANDSKOM BOSKU ( MUAYTHAI ) !!

Hrvatska reprezentacija danas se vratila s Europskog prvenstva u Portugalu (Lisabon, 23-28.07.2013.) gdje je ostvarila izvrstan rezultat osvojivši 1 SENIORSKO ZLATO, 1 seniorsku broncu, 1 seniorsku broncu u B klasi ( od 18 - 21god.), te zlato i srebro u juniorskoj kategoriji do 17god.

 Medalja najvećeg sjaja je svakako seniorsko zlato do kojeg je došla članica splitskog Mornara ( KTB Split) Helena Jurišić u kategoriji -71kg pobijedivši u polufinalnoj borbi Turkinju Yurtsever Aydan prekidom u drugoj rundi i u finalnoj borbi jaku Ruskinju Velichkinu Elenu.

 Helena nakon ovog vrhunskog uspjeha nastavlja intezivne pripreme za Svjetsko prvenstvo u K -1 disciplini koje se održava u Brazilu početkom Listopada ove godine.

Helena se intezivno sprema trenirajući svakodnevn po dva puta i to jutarnji kondicijski dio s profesorom Klarićem i večerjni borbeni dio s trenerima bratom Dario Jurišićem i Miloradom Velemirom.

 Seniorsku broncu osvojila je Marija Bodać u kategoriji - 60kg ( KTB Flash Split), seniorsku broncu u B klasi osvaja Mihovil Čuzić - 81kg ( KTB Spartan Zagreb ), juniorsko zlato Hela Čuzić -67kg ( KTB Spartan Zagreb ) i juniorsko srebro osvaja Anto Širić -75kg ( KTB Tigar Zagreb ).

Važno za napomenuti je da su Antu Širića sudci proglasili prvakom i dodijelili mu zlatnu medalju da bi dan nakon promijenili odluku na temelju Ruske žalbe.

 Od ostalih reprezentativaca nastupili su Emil Zoraj i Matijas Barić koji su na žalost ostali bez medalja.

 U pratnji reprezentacije bili su direktor Petar Mijić, treneri Branko Cikatić, Dario Jurišić, Alexandar Pupac i Gordan Vatavuk.


HELENA POBJEĐUJE TURKINJU !!

hele pobjeđuje turkinju

 

 

 

IZMEĐU RUNDI !!

između rundi


FINALNA POBJEDA NAD RUSKINJOM !!

helena prvakina Europe


POSTOLJE

hele na postolju


HELE I DARIO

hele i dario na postolju

 

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar