KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

ODLIČNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U K-1 DISCIPLINI !!!

E-mail Ispis PDF

logo HKBSDana 10.05.2014. u odličnoj novoizgrađenoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji održano je Prvenstvo Hrvatske u disciplinama K-1 za juniore i seniore, Light Contact za seniore te Point Fighting za mlađe kadete. U ringu su boje našeg kluba branili Luka Lozo (-67 kg), Tomislav Dadić (-67 kg), Marko Milun (-86 kg) i Mate Labrović (+91 kg). Na tatamiju su svoj prvi nastup imali mlađi kadeti Jere Didović (-37 kg) i Lea Žuljević (-47 kg).

Kao i na proteklim prvenstvima u tzv. tvrdim opcijama nastavila se dominacija naših juniora. Pobjedom nad protivnikom iz Poreča Luka Lozo plasirao se u finale, a isto je postigao i Tomislav Dadić nakon što je njegov protivnik predao borbu nakon prve runde. Ovoga puta prvo mjesto u kategoriji pripalo je Luki. Marko Milun osvojio je prvo mjesto dominirajući u sve tri runde finalne borbe. Najviše posla imao je Mate Labrović koji je kroz dvije pobjede i dvije odlične borbe također došao do prvog mjesta. Ovim pobjedama Mate Labrović i Marko Milun zaokružili su odličnu sezonu u kojoj su osvojili prva mjesta u Full Contactu, Low Kicku i K-1 disciplini, a u istima su prva mjesta raspodijelili Luka Lozo i Tomislav Dadić. Naše juniore sada očekuje mali odmor,a zatim žestoke ljetne pripreme za Svjetsko juniorsko prvenstvo u Italiji.

Dvoje naših mladih predstavnika u svojim prvim borbama na tatamiju ubilježili su poraze. O najvažnije, hrabrost i želja za pobjedom, nije izostalo. Veselimo se njihovim budućim nastupima. Na put s borcima su išli i sudac Ivan Ješić, vozač Drago Durdov te treneri Toni Majstorović i Milorad Velemir.

 

https://www.youtube.com/watch?v=DKxUldrOV3E

 

slika opatija

 

Mate Labroović pvak Hrvatske !!

 

mate labrović face

 

 Pobjeda Tomislav Dadić

tomo dadić face

 

Pobjeda Luke Loze

 

luka lozo face

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar