KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

GRAND PRIX DI ROMA 2011- SUNARA POBJEDIO!!

E-mail Ispis PDF

roma  9.12.2011. održana je priredba "GRAND PRIX DI ROME 2011" u prepunoj dvorani Pallazzetto dello sport gdje je nazočilo oko pet tisuća gledatelja.

 Na samoj priredbi su nastupila petorica Hrvata  i to Gelo, Balić i Tomić iz Pit bulla i naša dva borca: Ivan Sunara i Vlatko Žaja.

Jedini koji je izborio pobjedu on naših predstavnika je Ivan Sunara pobjedom nad domaćim borcem Guidicielli Olivierom u kategoriji do 75kg po Low kick Pro pravilima.

Vlatko Žaja nakon vrhunskog nastupa na žalost gubi od  iskusnog domaćina Raini Mila u kategoriji do 71kg po K1 Pro pravilima.

Vlatka u petak 16.12.2011. očekuje novi dvoboj u Crnoj Gori protiv Ivana Toškovića.

Ukupan dojam je da su svi naši predstavnici pružili dobre borbe jedino ostaje gorak okus što je Luka Tomić nakon vrhunske predstave izgubio naslov  WAKO PRO Europskog prvaka.

VIDEO SPOT " GRAND PRIX DI ROME 2011"

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar