KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

HELENA JURIŠIĆ VICEPRVAKINJA SVIJETA U TAJLANDSKOM BOKSU!!

E-mail Ispis PDF

taskhent_logo27.09.2011. u uzbekistanskom Taškentu završilo  je Svjetsko prvenstvo u tajlandskom boksu, dosada najbolje organizirano SP na kojem je, u gostoljubivosti domaćina,  sudjelovalo 74 zemlje članica.

Hrvatska je sudjelovala sa 8 predstavnika i to : 5 natjecatelja ( Marija Bodać - 57kg; HELENA JURIŠIĆ - 71kg, Marija Mikolčević -75kg, Tomi Colić - 91kg - B klasa i MICHEL ČELAR -91kg A klasa) i 3 službene osobe ( Petar Mijić - voditelj, Ana Tafra - sutkinja i Dario Jurišić- trener)

Članovi našeg kluba Michel Čelar  i Helena Jurišić  zabilježili su odlične nastupe.

Michel je u četvrfinalu u izjednačenoj borbi nakon 4 runde izgubio sudačkom odlukom od predstavnika Irana, dok je Helena Jurišić u prvom kolu svladala Galileu predstavnicu Kyrgistana nokautom da bi u finalu bila zaustavljena sumljivom odlukom sudaca od Eline Nilsson ( Švedska ).

Helena uz to što je ostvarila povijesni uspjeh ( viceprvakinja svijeta ) dobiva i specijalno priznanje od presjednika  IFME za najbolje otplesani Wai kru na prvenstvu.

Velike čestitke našoj reprezentacija specijalno našim članovima.

reprezentacija

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar