KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

DVA ZLATA ZA MORNAREVCE U K-1

E-mail Ispis PDF

HKBSOdlične nastupe ubilježili su naši juniori Luka Lozo i Mate Grčić na subotnjem prvenstvu Hrvatske u disciplini K-1. Luka Lozo (-60kg) pobijedio je u finalnoj borbi klasičnim nokautom u trećoj rundi. Nakon dvije uspavljujuće runde Luka prebacuje u višu brzinu te udarcem nogom u glavu riješava borbu u svoju korist. Drugi naš borac, Mate Grčić (-67kg), odradio je tri borbe za pamćenje.

Četvrtfinalnu i polufinalnu borbu Mate uvjerljivo pobjeđuje na bodove, a u finalu koljenom u glavu na samom početku borbe pobjeđuje iskusnog i neugodnog protivnika. Sasvim zasluženo Mati je pripala i titula najbolje juniora na prvenstvu. Dobri rezultati u juniorskim natjecanjima temelj su dobrih rezultata u budućnosti, te stoga s pravom očekujemo još mnogo uspjeha.

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar