KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE U LOW KICKU

E-mail Ispis PDF

HKBSU Rijeci ( 09.04.2011.) odražno je seniorsko državno prvenstvo u low kicku i juniorsko prvenstvo u semi contactu, organizator KBK Sv. Matej ( trener Dragan Majkić).

Kickboxing klub Mornar sudjelovao je sa 3 svoja natjecatelja: Helena Jurišić, Ana Bajić i Matijas Barić.

Helena Jurišić postaje državna seniorska prvakinja u low kicku u kategoriji -70kg prekidom u prvoj rundi borbe; Ana Bajić na žalost nije imala konkurenciju te je ostala bez borbe, Matijas Barić u neizvjesnoj borbi gubi na bodove od borca koji ne na kraju postao državni prvak.

Uz borce na putu su bili treneri: Dario Jurišić, Petar Pastuović i klubski sudac gosp. Ivan Ješić.

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar