KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

"28 boraca spremno za put u Zadar na državno prvenstvo"

E-mail Ispis PDF
HKBS
U subotu 12.03.2011. održavaju se 3 državna prvenstva ( državno prvenstvo u full contactu za juniore i seniore, i državno prvenstvo u semi contactu za mlađe kadete) u Zadarskoj dvorani " Mocire" na Boriku.
Izvršni organizator je : " Sveti Krševan" Zadar,  pod vodstvom trenera Nenada Mitrovića.

 


Kbk Mornar sudjeluje sa 28 natjecatelja i to redom:

MLAĐI KADETI : Ivan Zorica, Ante Čokolić, Lino Šeremet  i  Karlo Ušljebrka;

JUNIORKE: Dolores Cvetko, Josipa Bilobrk i Katarina Erceg;

JUNIORI:  Mate Racetin, Luka Lozo, Mario Madunić, Vjekoslav Lozo, Davor Dadić, Karlo Mađarević, Vlatko Žaja, Dario Vampovac, Ivan Buljan, Marin Ružić, Petar Jelić, Ivan Tabak, Roko Kapić;

SENIORKE: Kristina Mijatović, Lana Ješić, Helena Jurišić i Ana Bajić;

SENIORI: Ivan Sunara, Željan Ješić, Vjekoslav Perišić, Matijas Barić.
Na put još idu izvršni direktor gosp.Stipan Jurišić, treneri: Dario Jurišić. Milorad Velemir, Petar Pastuović, Nikola Rušić i sudac gosp. Ivan Ješić.

SRETNO!!

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar