KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

HELENA JURIŠIĆ PREKINULA DUGI NIZ TITULA NIVES RADIĆ

E-mail Ispis PDF

logo HKBSHrvatska državna prvenstva koja su se u subotu 30. travnja 2016. godine održala u porečkoj sportskoj dvorani “Veli Jože” okupila su čak 222 borca iz ukupno 50 klubova sa svih strana države.

Na rasporedu su bili mečevi u tri discipline: low kick za seniore, point fighting za juniore te light contact za starije kadete. Ukupno  se održalo čak 178 mečeva. Najviše pažnje očekivano odnijeli su borci u ringu ovog puta, a neki od njih su pružili zaista sjajne nastupe.

Posebno treba istaknuti meč Andrej Kedveš VS Roko Doždor i Amel Dizdarević VS Tomislav Vuđan. Bile su to borbe koje su oduševile gledatelje u dvorani, a da su borci odradili mečeve bez kalkuliranja potvrđuje i činjenica da pobjednici iz tih okršaja, Kedveš i Dizdarević, nažalost zbog ozljeda nisu bili u stanju nastupiti u svojim finalnim borbama. Spomenimo i kako su se u ringu sučelile također Helena Jurišić i Nives Radić, koje su odradile sjajan meč.

23 borbe iz ringa su prenošene na HKBS-ovoj Facebook stranici, a mogu se pogledati i dalje kaosnimke.

KBK Mornar su predstavljali Vlatko Žaja ( low kick -75kg ), Juro Križanović ( low kick - 86kg ), Helena Jurišić ( low kick -70kg ),Mirko Bralić ( ligh contact -63kg ), trener Dario Jurišić i klubski sudac Pjer Samohod.

Na žalost našim borcima se nije poklopio ždrijeb i dobar dan tako da su ostali svi bez medalje osim Helene Jurišić koja je osvojila zlatnu medalju pobjedivši u finalu do sada nepobjeđenu Nives Radić.

snimka borbe Helena i Nives

helena i nives

helena novine radić

juro križanović

zajednicka porec 2016

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar