You are here:: Herbalifeline
 
 

Herbalifeline

E-mail
Herbalife - Herbalifeline

herbalifeline

rightArrow Omega 3, EPA, DHA


Mnogi su ljudi uzimali kapsule ulja iz jetra bakalara i mislili da su time pokrili barem jedan dio prehrambenih potreba! Danas živimo u žurbi i često pod stresom, što znači da to možda više nije dovoljno. Morska hrana je zaista puna vrijednih hranjivih sastojaka - to je činjenica koju ne možemo poreći. No, istraživanja su pokazala da ta fenomenalna morska žetva u prehrani Europljana često nije u potpunosti iskorištena. Herbalifeline vam omogućuje iskoristiti prednosti koje pružaju plodovi mora; sastavljena je po recepturi koja će pomoći u održavanju zglobova gipkima i dati potporu prirodnim funkcijama srca i krvotoka.


rightArrow  Osnovna svojstva

"Esencijalne" su zato jer organizam ne može sam proizvesti Omega-3 i mora ih dobiti iz hrane.
Bogat su izvor EPA (eikosapentaenoične kiseline) i DHA (dokosaheksneoične kiseline), koje tijelo pretvara u prostaglandine. Te tvari slične hormonima smatraju se od presudnog značenja za moždane funkcije koje se odnose na vid. koordinaciju pokreta, raspoloženje i sposobnost učenja. One isto lako pomažu kod održavanja zdravih razina kolesterola i triglicerida u krvi. čime pomažu u kontroli krvnog tlaka. Jačaju imunološki sustav i pomažu kod ublažavanja upala.
Formula za ublažavanje povratnog učinka pomaže u minimaliziraju okusa ribljeg ulja tijekom probave.
Male soft-gel kapsule koje je lako progutati.


herbalifelineHerbalifeline kapsule sadrže omega-3 masne kiseline važne za dobro stanje kardiovaskularnih sustava. Ove kapsule se lako gutaju a napravljene su prema posebnom postupku kako bi se okus ribljeg ulja tijekom probave sveo na najmanju moguću mjeru. Iskoristite blagodatosti plodova mora!
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci