You are here:: Home
 
 

ZLATO I DVA SREBRA NA EUROPSKOM JUNIORSKOM PRVENSTVU !!

E-mail

logo HKBSZavršeno je Europsko juniorsko prvenstvo u San Sebastianu ( Španjolska, 24-29.08.2015. ) na kojem su nastupila 3 člana kickboxing kluba Mornar i osvarili vrhunski uspjeh, 3 medalje ( 1 zlatna i 2 srebrene ):

 

1. Marko Milun - Zlatna medalja full contact kategorija -86kg

 

2.Hrvoje Ujević - Srebrena medalja K-1 kategorija +91kg

 

3.Jozo Stupalo - Srebrena medalja low kick kategorija -67kg

 

Vrhunski rezultat naših članova je odraz ozbiljnog i kontinuiranog rada našeg kluba u kojem sudjeluju treneri Dario Jurišić, Milorad Velemir, Petar Pastuović i kondicijski trener Ivan Biočić uz normalno veliko zalaganje i odricanje svakog pojedinog natjecatelja.

 

Ovim putem se zahvaljujemo svim sparing partnerima ( članovima kluba), donatorima bez kojih ovo nebi bilo moguće, klubskim sudcima Ivanu Ješiću i Pjeru Samohodu, našoj klubskoj čistaćici koja nam održava čistu dvoranu i svim ljudima ili institucijama koji su na bilo koji naćin sudjelovali u našem zajedničkom uspjehu.

Dajemo garanciju da ćemo i dalje

raditi na stvaranju i održavanju vrhunskih sportaša zbog kojih će se diljem svijeta svirati Hrvatska himna i podizati Hrvatska zastava, sportaša koji će biti na ponos svojoj obitelji, klubu, gradu i Domovini.

 

Idemo dalje !!!!!

 

MARKO MILUN

 

marko milun postoljeSB

 

 

marko milun pobjedaSB

 

JOZO STUPALO

 

jozo stupalo postolje

 

HRVOJE UJEVIĆ

 

hrvoje ujević SB

 

zajednicka SB

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci