You are here:: Cell Activator
 
 

Cell Activator

E-mail
Herbalife - Cell Activator

cell_activator

rightArrow Cell Activator - Vitamini B1, B2 i B6

Cell Activator pomaže vašim stanicama u iskorištavanju esencijalnih hranjivih tvari iz hrane i dodataka prehrani koje konzumirate svakoga dana. Cell Activator djeluje uz sve ostale proizvode Herbalife, pomažući da se postigne maksimalna apsorpcija raznih hranjivih tvari iz svakog od proizvoda - zaista zadivljujuće!
Svježe povrće i Formula 1 samo su dva primjera odličnih izvora nekih od esencijalnih hranjivih tvari koje su potrebne da bi naša tijela ispravno funkcionirala. Cell Activator sadrži biljke, B-vitamine i minerale čija je namjena pomoći da te hranjive tvari budu apsorbirane u naše stanice.

rightArrow Svojstva ključnih sastojaka


Zelena alga (Chlorella) je koncentrirani izvor ishrane koji mnogi smatraju super-junakom ishrane i jednom od najhranjivijih biljaka na planetu! Na Zemlji postoji već više od 2,5 milijarde godina. Potvrđeno je da zelena alga uzgojena u svježoj vodi sadrži najveće poznate koncentracije klorofila. Chlorella daje visoke razine beta karotina, vitamina B 12, željeza, RNK, DNK i proteina.
Gljiva Shitake ima veliku nutricionističku vrijednost, sadrži mnogo vitamina B-kompleksa, uključujući B1, B12, nijacin (B3) i pantoteničku kiselinu (B5), koji su nužne komponente Krebsovog ciklusa i oksidativne fosforilacije.
Vitamini B1, B2 i B6 esencijalne su hranjive tvari potrebne za uspješno generiranje energije u mnogim segmentima proizvodnje energije u Krebsovom ciklusu i u oksidativnoj fosforilaciji.
Kajenska paprika sadrži kapsaicinsko ulje za koje se vjeruje da pomaže organizmu pri učinkovitijem apsorbiranju i asimiliranju hranjivih tvari iz hrane. Kapsaicin može isto tako imati termogenički učinak
Jabučna kiselina, voćna kiselina koja se dobiva iz jabuka, bitna je u oblikovanju stanične energije.
Laktoferin je prirodni protein iz sirutke koji se dobiva iz mlijeka, a ima pozitivna hranjiva svojstva za vaše tijelo.
Minerali cink, magnezij i bakar su esencijalne hranjive tvari koje imaju važnu ulogu u pravilnom održavanju stanične energije.


cell_activator


Uzimanje kompresa Cell Activator-a tijekom dana možete svom organizmu pomoći u obradi hranjivih tvari i održavanju zaliha energije, te tako maksimalno iskorištavate korisne sastojke hrane.
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci